Skip to main content

Soorten biologische oliezaden, oliën en maaltijden

PULSEN & LINZEN

Onze biologische peulvruchten en linzen worden in verschillende regio’s van India verbouwd door onze vertrouwde en loyale individuele biologische boeren. NBF is een toonaangevende leverancier van Biologische Peulvruchten in India en heeft een aparte productielijn voor Biologische Peulvruchten waar het schoonmaken van peulvruchten, het sorteren, sorteren op kleur en het verpakken ervan in hygiënische omstandigheden gebeurt.

Biologische Sesam Natuurlijk

Gekweekt en verkregen uit de belangrijkste sesamzaadproducerende staten van India, namelijk Maharashtra, Rajasthan, Gujarat en Madhya Pradesh. Uitstekende bron van onverzadigd vet (22 g van 50 g totaal vet) met 12 g voedingsvezels per 100 g zaden. Rijk aan calcium (97% ADH) en plantenlignanen, wat nuttig is bij het verminderen van het risico op hartaandoeningen, door een gezond cholesterolgehalte te bevorderen.

Biologische Sojameel

Onze biologische, niet-GMO-sojabonen worden biologisch geteeld door onze boerenfamilies in centraal India. Na het oogsten worden de producten naar onze biologisch gecertificeerde fabriek van wereldklasse gebracht, voor reiniging en verdere verwerking voor de omzetting in producten met toegevoegde waarde.

Biologische Sesam Gepeld

Gekweekt en verkregen uit de belangrijkste sesamzaadproducerende staten van India, namelijk Maharashtra, Rajasthan, Gujarat en Madhya Pradesh. Uitstekende bron van onverzadigd vet (22g van 50g totaal vet). Rijk aan calcium (97% ADH) en plantenlignanen, wat nuttig is bij het verminderen van het risico op hartaandoeningen, door een gezond cholesterolgehalte te bevorderen.

Biologisch Bruin Lijnzaad Heel

Lijnzaad, klein maar krachtig, een van de meest voedzame superfoods, de rijkste bron van omega-3-vetzuren, evenals eiwitten, vezels en antioxidanten die essentieel zijn voor een goede gezondheid. Bovendien draagt ​​lijnzaad bij aan de textuur van voedingsmiddelen en geeft het een nootachtige smaak wanneer het aan recepten wordt toegevoegd.

Lijnzaad van Indiase oorsprong bevat van nature meer olie/alfa-linoleenzuur (ALA/omega-3-vetzuur) dan lijnzaad dat in andere landen wordt verbouwd. Deze kwaliteit maakt Indiase lijnzaad voedzamer en gezonder.